MACINERY FILAMENT FILAMENT FILAMENT

Kusabab ngadegna taun 2002

Palayanan

Palayanan

Kami nyayogikeun jasa saencan pikeun sadaya para palanggan tulus.

Pra-jasa

Insinyur profésional nyayogikeun pitunjuk téknis pre-sales sareng panduan anu ngadukung perencanaan, sapertos pemilihan unit, sapagodos, desain kamar, ngajawab patarosan susah anu dipayuhan ku pangguna nalika dianggo sareng nyayogikeun bimbingan téknis.

Ngajual

Perusahaan kami bakal ngirim tanaga ahli profésional sareng téknis kana situs pamasangan pikeun instalasi sareng komisi unit saatos nampi béwara pangguna, sareng ngalaksanakeun tugas anu hadé kalayan panampa pangguna. Unit standar jawab pedoman pikeun instalasi, komisi.

Saatos-jasa

Periode garansi: ti tanggal ditampi atanapi tanggal jaminan sataun dikumpulkeun 1.000 jam (mana-mana kajadian boh), salaku bagéan tina pabrik dirakit kabébasan atanapi desain anu henteu leres sareng pamilihan bahan baku sareng alesan sanésna ngabalukarkeun karusakan atanapi unit sanésna lepat, tiasa tanggung jawab pikeun garansi ku panyadia.

Kami teraskeun taat kana tanggung jawab anu luhur, pikeun nyayogikeun jasa jasa saatos jualan diantarana kaasup instruksi instalasi, manual operasi lengkep, latihan prosés lengkep, cara manajemén anu leres, pikeun ngabantosan mitra kami pikeun ngarobih sagala kahariwang pas dina produksi hareup.

01

Pikeun mastikeun jalan produksi produksi anu saé, urang bakal nyusun jalma téknis anu komprehensif pikeun tetep aya pikeun pangabutuh anu diperyogikeun, dugi jalurna lancar sareng sacara terus-terusan salami periode waktos.

02

Dina jangka waktu garansi, suku cadang karusakan sanés manusa-manusa bakal diganti sacara gratis, sareng jaman jaminan bakal ditunda sasuai. Pergantian bagian-bagian cadang di luar jaman babar pisan bakal disayogikeun waktosna sareng mayar ukur biaya.

03

Naha salami periode jaminan atanapi henteu, urang bakal ngawalon dina dua jam saatos nampi inpormasi ngarobih jalur mesin. Upami diperyogikeun, urang bakal ngatur jalma téknis pikeun ngalereskeun jalur mesin pas mungkin. Staf kami moal ngantep dugi kaayaan lepat dihapus sareng garis jalanna leres.

04

Pikeun mastikeun jalan produksi produksi anu saé, salian data data anu disayogikeun, urang ogé bakal ngatur personel téknis pikeun ngalatih operasi, tanaga pangropéa para nasabah, dugi aranjeunna tiasa ngawasa sadaya operasi sareng pangropéa prosedur lengkep sareng terampil.

05

Urang bakal ngadamel kirang tina hiji kunjungan unggal taun saatos mesin kami dijual. Kanggo patarosan ti para nasabah, urang bakal ngadamel parantos serius supados ngadamel alat sateuacana coba pikeun nyayogikeun syarat dina kaayaan anu anyar.

06

Kami nyayogikeun jasa konsultasi jangka panjang ka mitra kami gratis.

07

Periode garansi kedah sataun ti hiji tanggal nampi.