MACINERY FILAMENT FILAMENT FILAMENT

Kusabab ngadegna taun 2002

Mesin extruding filum waos palastik

Katerangan Singkat:

Mesin extruding filamét plastik paluja seueur dianggo pikeun ngahasilkeun PBT, PA nilon, monofilament PP pikeun produk sikat huntu sacara otomatis.


Jinis Produk

FAQ

Produk Tag

Numutkeun kana sarat pikeun filamen sikat huntu, unit tiasa ngahasilkeun serat PBT, PA sareng PP. Mesin serat sikat huntu plastik tiasa ngadamel serat anu langkung ageung ogé warna anu béda. The lemes sareng élastisitas disaluyukeun ku mesin kami pikeun nyanduh macem jinis sikat huntu anu béda.

Pikeun palapis mesin extruding filas plastik palapis wajar, kami utamina nyayogikeun di handap modél numutkeun karakter bahan atah sareng syarat prosés.

>> Parameter Modél

Model ZYLS-65
Skru L / D 30: 1
Modél Gearbox 200
Motor utama 22kw
Kamampuh (kgs / h) 30-90kgs / jam
Minda Dia. 200
Filament Dia. 0,08-0.35mm

Daptar Mesin Konfigurasi Umum Mesin

Teu.

Ngaran Mesin

1

Tukang extruder screw

2

Mastaka + spinnerét

3

Sistim calibration palung cai

4

Unit tegangan

5

Tangki cai panas

6

Unit tegangan

7

Tangki cai panas

8

Unit tegangan

9

Mesin palapis minyak

10

Mesin penggulungan

11

Kalibrasi oven

>> Fitur

1. Garis mesin kami tiasa ngahasilkeun filamén sikat huntu anu béda
2. Diasah ukuran ukuranana sareng warna sikat huntu
3. Desain garis mesin dewasa
4. Pangrojong prosés produksi téknologi produksi
5. Desain garis produksi numutkeun ukuran bengkel ukuran klien
6. Produksi serat Qulified kalayan lemes anu alus sareng jaminan élastisitas
7. Sistem jasa hiji-eureun pikeun ngajantenkeun para klien yakin

>> Aplikasi

Sikat huntu dewasa, sikat huntu barudak, sikat huntu rumah tangga, sikat huntu hotél, sikat huntu jsb.

Application

>> Mesin Mesin Panyusutan Garing Plastik


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Q: Naha produsén perusahaan atanapi perusahaan dagang?
    A: Kami produsén.
    Q: Naha urang tiasa ngirim conto pikeun ngaropéa garis mesin?
    A: Leres, urang bakal ngarancang sareng pasihan mesin ngaropéa numutkeun conto anjeun.
    Q: Naha urang tiasa kunjungan pabrik anjeun pikeun ningali jalan produksi anu ngajalankeun?
    A: Leres, urang tiasa ngatur anjeun ningali garis produksi anu urang ngajantenkeun langkung hadé kana jalur mesin kami.
    P: Upami urang ngagaduhan masalah dina jalur mesin anu ngajalankeun, kumaha urang ngabéréskeunana?
    A: Kami ngagaduhan kabijakan jasa saatos komprehensif anu bakal ngabantosan anjeun pikeun méréskeun masalah dina waktosna.
    1

    PRODUK HENTEusi