MACINERY FILAMENT FILAMENT FILAMENT

Kusabab ngadegna taun 2002

Plastik extruding filum rambut sintétis palastik

Katerangan Singkat:

Mesin extruding filémét sintétis plastik nyaéta garis produksi pikeun Petét sintétis, serat buuk rambut buuk plastik anu bakal diolah jadi tipeu béda gaya rambut, produk gaya rambut palsu.


Jinis Produk

FAQ

Produk Tag

Piaraan ieu, PP artipis garis ekstrusi filament rambut anu paling disambut di pasar domestik sareng luar negeri, khususna di nagara-nagara Afrika pasar luar negeri. Kusabab sarat serat buuk kualitas luhur, tim téknis kami tetep prakték sareng inovasi sadaya waktos. Ku kituna, urang mastikeun yén garis mesin kami anu tiasa ngahasilkeun serat rambut anu mumpuni ku kituna ngajamin produk buuk palsu kualitas luhur pikeun klien urang. Ti nyoco bahan baku dugi ka penggulungan filamen akhir, jalur produksi otomatis sareng gampang dioperasi kalayan karéta urang sareng rojongan.

Dumasar béda bahan baku sareng syarat produktivitas serat rambut sintétis, urang utamina suplai handap model garis produksi di pasar.

>> Parameter Modél

Model ZYLS-70 ZYLS-80
Skru L / D 30: 1 30: 1
Modél Gearbox 200 200
Motor utama 30kw 30 / 37kw
Kamampuh (kgs / h) 40-60kgs / jam 70-80kgs / jam
Minda Dia. 200 200
Filament Dia. 0,06-0.12mm 0,06-0.12mm

Daptar Mesin Konfigurasi Umum Mesin

Teu.

Ngaran Mesin

1

Tukang extruder screw

2

Mastaka + spinnerét

3

Sistim calibration palung cai

4

Unit tegangan

5

Tangki cai panas

6

Unit tegangan

7

Tangki cai panas

8

Unit tegangan

9

Mesin palapis minyak

10

Pemanasan oven

11

Mesin penggulungan

>> Fitur

1. jaminan serat sintétis kualitatif
2. Desain sareng mesin mesin profésional
3. Profesional sareng téknologi pangrojong maju pikeun produksi
4. Desain mesin anu lumayan pikeun nyimpen biaya listrik sareng tenaga kerja
5. Sistem jasa hiji-eureun pikeun ngajantenkeun para klien yakin
6. Taun-taun pangalaman tiasa masihan nasabah para naséhat profésional
7. Suksés produksi pepelakan baris anu hadé sareng reputasi alus

>> Aplikasi

Rambut manusa sintétis, periwig, buuk rambut, toupee, peruke, bobongan buuk palsu, topi rambut palsu, rambut brazilian, rambut lempeng, buuk palsu potongan, bob wig, afro kinky buuk, friges rambut palsu, rambut palsu, rambut palsu, renda rambut palsu, rambut palsu buuk palsu, kawih bagian wig, panutupanana buuk palsu jsb.

Application

>> Mesin mesin extruding filétis plastik Plastik


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Q: Naha produsén perusahaan atanapi perusahaan dagang?
    A: Kami produsén.
    Q: Naha urang tiasa ngirim conto pikeun ngaropéa garis mesin?
    A: Leres, urang bakal ngarancang sareng pasihan mesin ngaropéa numutkeun conto anjeun.
    Q: Naha urang tiasa kunjungan pabrik anjeun pikeun ningali jalan produksi anu ngajalankeun?
    A: Leres, urang tiasa ngatur anjeun ningali garis produksi anu urang ngajantenkeun langkung hadé kana jalur mesin kami.
    P: Upami urang ngagaduhan masalah dina jalur mesin anu ngajalankeun, kumaha urang ngabéréskeunana?
    A: Kami ngagaduhan kabijakan jasa saatos komprehensif anu bakal ngabantosan anjeun pikeun méréskeun masalah dina waktosna.
    1

    PRODUK HENTEusi