MACINERY FILAMENT FILAMENT FILAMENT

Kusabab ngadegna taun 2002

Plastik extruding filét sintétis plastik

  • Plastic synthetic eyelash filament extruding machine

    Plastik extruding filét sintétis plastik

    Plastik PBT mesin panyemprot monofilament sintétik populer dina ngahasilkeun serat jieunan pikeun bulu mata palsu sacara otomatis. Kusabab kualitas luhur produksi filament bulu mata kualitas kelas luhur, garis mesin perusahaan kami aya dina posisi pamimpin mutlak dina widang ieu.