MACINERY FILAMENT FILAMENT FILAMENT

Kusabab ngadegna taun 2002

Mesin palapis filamén palastik

Katerangan Singkat:

Mesin extruding filament tali plastik mangrupikeun garis produksi otomatis pikeun pepet, PP, PE monofilament anu dianggo pikeun ngahasilkeun rupa-rupa produk tali plastik.

 


Jinis Produk

FAQ

Produk Tag

Unit ieu tiasa ngahasilkeun PET, PP, PE monofilament otomatis pikeun produk tali plastik. Pikeun ngadamel macem-macem bahan serat serat plastik anu énggal, urang ngagaduhan desain baris sareng desain mesin profésional sareng dukungan téknologi anu aya dina kalungguhan dina widang ieu. Kalayan bahan baku daur ulang, sareng sarat tenaga kerja, biaya produksi murah, sahingga klien kami bakal kéngingkeun kauntungan anu lumayan di pasar. Garis mesin kami nampi sareng tampi reputasi dina widang ieu.

Kalayan pangalaman prakték kami salami mangtaun-taun sareng kacindekan komprehensif, kami nyayogikeun model mesin anu paling cocog saperti di handap pikeun palanggan kami.

>> Parameter Modél

Model ZYLS-90
Skru L / D 30: 1
Modél Gearbox 200
Motor utama 30 / 37kw
Kamampuh (kgs / h) 120-140kgs
Minda Dia. 200
Filament Dia. 0.14-0.5mm

Daptar Mesin Konfigurasi Umum Mesin

Teu.

Ngaran Mesin

1

Tukang extruder screw

2

Mastaka + spinnerét

3

Sistim calibration palung cai

4

Unit tegangan

5

Tangki cai panas

6

Unit tegangan

7

Tangki cai panas

8

Unit tegangan

9

Mesin palapis minyak

10

Mesin penggulungan

11

Tali pulas mesin

>> Fitur

1. Posisi barisan mesin kami sareng reputasi anu hadé ti klien dina widang ieu
2. Desain garis ilmiah sareng pabrik
3. Pangrojong téknologi unik sareng dewasa pikeun prosés produksi
4. Tim profésional pikeun jasa lirén
5. jaminan kualitas produksi jaminan filamen kualitas pangalusna
6. jaminan produk kualitas luhur
7. Meunang-win gotong royong sareng sadayana mitra kami

>> Aplikasi

Tatan pertanian, tali industri, tali transportasi, tali perikanan, tali somah jsb.

Application

>> Mesin extruding filamén Plastik


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Q: Naha produsén perusahaan atanapi perusahaan dagang?
    A: Kami produsén.
    Q: Naha urang tiasa ngirim conto pikeun ngaropéa garis mesin?
    A: Leres, urang bakal ngarancang sareng pasihan mesin ngaropéa numutkeun conto anjeun.
    Q: Naha urang tiasa kunjungan pabrik anjeun pikeun ningali jalan produksi anu ngajalankeun?
    A: Leres, urang tiasa ngatur anjeun ningali garis produksi anu urang ngajantenkeun langkung hadé kana jalur mesin kami.
    P: Upami urang ngagaduhan masalah dina jalur mesin anu ngajalankeun, kumaha urang ngabéréskeunana?
    A: Kami ngagaduhan kabijakan jasa saatos komprehensif anu bakal ngabantosan anjeun pikeun méréskeun masalah dina waktosna.
    1

    PRODUK HENTEusi