MACINERY FILAMENT FILAMENT FILAMENT

Kusabab ngadegna taun 2002

Mesin palapis cet filamén plastik

Katerangan Singkat:

Plastik extruding sikat cet plastik tiasa ngahasilkeun bahan sintétis anu béda-béda pikeun nyieun rupa-rupa produt sikat cet. Bahanna biasana nyaéta PBT, Pepet sareng PA Nylon.


Jinis Produk

FAQ

Produk Tag

Sikat cet plastik dipaké sacara lega boh di industri jeung sipil. Korum anu diproduksi ku garis mesin extruding kami kalayan sipat mékanis anu alus, sapertos élastisitas anu alus, kakuatan bending anu alus, résistansi panas anu hadé, résistansi ngagem séhat sareng anu sanésna tiasa disaluyukeun pikeun ngahasilkeun ukuran anu béda sareng serat warna, ogé tiasa ngadamel solid sareng jinis kerung. Mesin nyieun monofilament plastik pikeun sikat cet disambut ku klien kalayan desain profésional sareng pabrik kualitas luhur sareng pangrojong téknologi canggih boh di pasar domestik sareng pasar luar negeri. Garis mesin mangrupikeun desain anu lumayan anu tiasa ngahémat rohangan ogé konsumsi listrik sahingga ngahémat biaya jalan ka hareup.

Dina raraga ngadamel unit anu paling saé sareng produktivitas anu leres, kami utamana nyayogikeun di handap modél numutkeun karakter bahan atah sareng syarat prosés.

>> Parameter Modél

Model ZYLS-80
Skru L / D 30: 1
Modél Gearbox 200
Motor utama 30kw
Kamampuh (kgs / h) 30-125kgs / jam
Minda Dia. 200
Filament Dia. 0,06-0.30mm

Daptar Mesin Konfigurasi Umum Mesin

Teu.

Ngaran Mesin

1

Tukang extruder screw

2

Mastaka + spinnerét

3

Sistim calibration palung cai

4

Unit tegangan

5

Tangki cai panas

6

Unit tegangan

7

Mesin palapis minyak

8

Mesin penggulungan

9

Kalibrasi oven

>> Fitur

1. Sénsor cat cat produk serat anu alus
2. Pabrik lini mesin kualitas luhur
3. Desain garis produksi profésional
4. Canggih téknologi ngadukung pikeun bahan baku anu béda
5. téknologi ngaropéa pikeun desain sareng mesin garis
6. Nyayogikeun garis debugging produksi anu suksés di bengkel urang sateuacan pangiriman
7. Pamariksaan mesin profésional sateuacan pangiriman
8. Sistem jasa hiji-eureun

>> Aplikasi

Sikat cet, sikat cet, produk sikat palapis boh pikeun panggunaan industri sareng sipil

>> Mesin mesin extruding sikat cet plastik


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Q: Naha produsén perusahaan atanapi perusahaan dagang?
    A: Kami produsén.
    Q: Naha urang tiasa ngirim conto pikeun ngaropéa garis mesin?
    A: Leres, urang bakal ngarancang sareng pasihan mesin ngaropéa numutkeun conto anjeun.
    Q: Naha urang tiasa kunjungan pabrik anjeun pikeun ningali jalan produksi anu ngajalankeun?
    A: Leres, urang tiasa ngatur anjeun ningali garis produksi anu urang ngajantenkeun langkung hadé kana jalur mesin kami.
    P: Upami urang ngagaduhan masalah dina jalur mesin anu ngajalankeun, kumaha urang ngabéréskeunana?
    A: Kami ngagaduhan kabijakan jasa saatos komprehensif anu bakal ngabantosan anjeun pikeun méréskeun masalah dina waktosna.
    1

    PRODUK HENTEusi