MACINERY FILAMENT FILAMENT FILAMENT

Kusabab ngadegna taun 2002

Mesin ekstrusi nylon plastik

  • Plastic Nylon filament extruding machine

    Mesin ekstrusi nylon plastik

    Mesin panyempurna filamen PA Nylon plastik loba dipaké pikeun ngahasilkeun monofilament PA Nylon anu bakal dipaké pikeun nyieun rupa-rupa produk, sapertos sikat huntu, sikat cet, sareng sagala rupa sikat, jaring pancut kelas tinggi, bolong saring, tali Nylon, kabel laut dll.