MACINERY FILAMENT FILAMENT FILAMENT

Kusabab ngadegna taun 2002

Mesin ekstrusi nylon plastik

Katerangan Singkat:

Mesin panyempurna filamen PA Nylon plastik loba dipaké pikeun ngahasilkeun monofilament PA Nylon anu bakal dipaké pikeun nyieun rupa-rupa produk, sapertos sikat huntu, sikat cet, sareng sagala rupa sikat, jaring pancut kelas tinggi, bolong saring, tali Nylon, kabel laut dll.


Jinis Produk

FAQ

Produk Tag

Mesin filament PA Plastik ogé katelah panyemprot monofilament PA palastik, garis penyemprot serat serat plastik, barisan produksi Nylon benang jsb kusabab kusabab seratna nylon serat dina sababaraha industri, garis produksi filamén Nylon kami tampi di pasar. Garis mesin tiasa ngahasilkeun monofilament Nylon kualitas luhur sareng résistansi dampak, karasa permukaan, résistansi abrasion, kinerja hawa rendah sareng stabilitas kimia.

Pikeun mesin mesin extruding PA Nylon, kami utamina nyayogikeun di handap modél numutkeun karakter bahan atah sareng syarat prosés.

>> Parameter Modél

Model ZYLS-65 ZYLS-90
Skru L / D 30: 1 30: 1
Modél Gearbox 200 200
Motor utama 22kw 37kw
Kamampuh (kgs / h) 30kgs / jam h 125kgs / jam
Minda Dia. 200 200
Filament Dia. 0,06-0.12mm 0.18-2.2mm

Daptar Mesin Konfigurasi Umum Mesin

Teu.

Ngaran Mesin

1

Tukang extruder screw

2

Mastaka + spinnerét

3

Sistim calibration palung cai

4

Unit tegangan

5

Tangki cai panas

6

Unit tegangan

7

Tangki cai panas

8

Unit tegangan

9

Mesin palapis minyak

10

Mesin penggulungan

>> Fitur

1. Desain garis mesin
2. Téknologi canggih pikeun pangrojong prosés produksi
3. Pabrik mesin kualitas luhur nganggo bahan baku anu berkualitas
4. Sistem jasa lengkep pikeun ngajamin barisan produksi jalan lancar
5. Kunjungan rutin ngajalankeun garis produksi di pabrik klien
6. 24 jam jasa online pikeun ngajawab sakabéh patarosan anjeun

>> Aplikasi

sikat huntu, sikat cet, filam jaring mancing, benang jahitan, nylon webbing, benang nilon, Velcro, bolong sela, alkali tahan saring (pabrik cuci batu), bolong saring, kaos kaki kristal, tabung bolong anyaman, jaring nilon, jaring nilon tinggi, nilon tali, lawon bolong bolong, kabel laut, panto sareng windows kedap jsb.

>> Mesin ekstrasisi nilon Plastik


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Q: Naha produsén perusahaan atanapi perusahaan dagang?
    A: Kami produsén.
    Q: Naha urang tiasa ngirim conto pikeun ngaropéa garis mesin?
    A: Leres, urang bakal ngarancang sareng pasihan mesin ngaropéa numutkeun conto anjeun.
    Q: Naha urang tiasa kunjungan pabrik anjeun pikeun ningali jalan produksi anu ngajalankeun?
    A: Leres, urang tiasa ngatur anjeun ningali garis produksi anu urang ngajantenkeun langkung hadé kana jalur mesin kami.
    P: Upami urang ngagaduhan masalah dina jalur mesin anu ngajalankeun, kumaha urang ngabéréskeunana?
    A: Kami ngagaduhan kabijakan jasa saatos komprehensif anu bakal ngabantosan anjeun pikeun méréskeun masalah dina waktosna.
    1

    PRODUK HENTEusi