MACINERY FILAMENT FILAMENT FILAMENT

Kusabab ngadegna taun 2002

Plastik mancing ékstrusi filamen bersih

Katerangan Singkat:

Mesin ekstrasisi jaring pelatakan plastik utamana dianggo pikeun ngahasilkeun pe, monofilament PA Nylon anu bakal dianggo pikeun ngahasilkeun rupa-rupa produk jaring fishing.


Jinis Produk

FAQ

Produk Tag

Garis, Paja extrusion monofilament nylon dipaké sacara lega dina pabrik manéh net. Garis mesin kami dirancang pikeun ngahasilkeun serat net fishing kualitas luhur anu ngadukung téknologi. Éta garis otomatis supados gampang operasi saatos pelatihan. Tina dahar bahan atah nepi ka citakan sareng penggulungan filamén akhir, urang tiasa otomatis sacara otomatis. Garis mesin bakal ngaropéa numutkeun rohangan workshop sareng sarat pikeun klien. Ngaliwat taun-taun usaha perusahaan urang, palapis produksi filam pelat plastik dina dijual di pasar domestik sareng pasar luar negeri nganggo reputasi anu saé.

Pikeun palastik mancing ékstrusi saringan mesin lapisan ékstrusi, kami utamina nyayogikeun di handap modél numutkeun karakter bahan atah sareng syarat prosés.

>> Parameter Modél

Model ZYLS-80
Skru L / D 30: 1
Modél Gearbox 200
Motor utama 30kw
Kamampuh (kgs / h) 30-125kgs / jam
Minda Dia. 200
Filament Dia. 0,06-0.40mm

Daptar Mesin Konfigurasi Umum Mesin

Teu.

Ngaran Mesin

1

Tukang extruder screw

2

Mastaka + spinnerét

3

Sistim calibration palung cai

4

Unit tegangan

5

Tangki cai panas

6

Unit tegangan

7

Tangki cai panas

8

Unit tegangan

9

Mesin palapis minyak

10

Mesin penggulungan

>> Fitur

1. Desain garis mesin
2. Téknologi canggih pikeun pangrojong prosés produksi
3. Pabrik mesin kualitas luhur nganggo bahan baku anu berkualitas
4. Top jaminan produksi produksi filamén kelas luhur
5. Sistem jasa komprehensif
6. Biaya ngajalankeun biaya-efektif
7. Meunang-win gotong royong sareng sadayana mitra kami

>> Aplikasi

Rupa-rupa produk net mancing, jaring produk perikanan jsb

>> Mesin nguseup filamen bersih plastik


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Q: Naha produsén perusahaan atanapi perusahaan dagang?
    A: Kami produsén.
    Q: Naha urang tiasa ngirim conto pikeun ngaropéa garis mesin?
    A: Leres, urang bakal ngarancang sareng pasihan mesin ngaropéa numutkeun conto anjeun.
    Q: Naha urang tiasa kunjungan pabrik anjeun pikeun ningali jalan produksi anu ngajalankeun?
    A: Leres, urang tiasa ngatur anjeun ningali garis produksi anu urang ngajantenkeun langkung hadé kana jalur mesin kami.
    P: Upami urang ngagaduhan masalah dina jalur mesin anu ngajalankeun, kumaha urang ngabéréskeunana?
    A: Kami ngagaduhan kabijakan jasa saatos komprehensif anu bakal ngabantosan anjeun pikeun méréskeun masalah dina waktosna.
    1

    PRODUK HENTEusi