MACINERY FILAMENT FILAMENT FILAMENT

Kusabab ngadegna taun 2002

Mesin palapis filamén plastik sikat

  • Plastic brush filament extruding machine

    Mesin palapis filamén plastik sikat

    Mesin extruding filikat plastik sikat dipikanyaho salaku mesin produksi monofilament plastik pikeun sagala rupa jinis sikat boh pikeun kaperluan industri sareng panggunaan sipil. Mesin operasi mesin gampang sareng kelas otomatis tinggi, ditampi di pasar dunya.