MACINERY FILAMENT FILAMENT FILAMENT

Kusabab ngadegna taun 2002

Mesin palapis filamén plastik sikat

Katerangan Singkat:

Mesin extruding filikat plastik sikat dipikanyaho salaku mesin produksi monofilament plastik pikeun sagala rupa jinis sikat boh pikeun kaperluan industri sareng panggunaan sipil. Mesin operasi mesin gampang sareng kelas otomatis tinggi, ditampi di pasar dunya.


Jinis Produk

FAQ

Produk Tag

Kami ogé nyauran mesin panyaring filam plastik ieu salaku mesin serat extruder, mesin brém sikat, mesin produksi benang séwang-séwang. Garisan filamen anu ngahasilkeun mesin mesin tiasa ngahasilkeun pepet, phi, PE monofilament pikeun ngadamel macem-macem jinis sikat plastik sapertos sikat beberesih. baju pikeun ngabersihkeun baju, ngagosok sikat, toliet sikat sareng anu sanés. Urang tiasa nganggo bahan atah daur ulang pikeun ngahasilkeun filamen kualitas luhur kalayan pangrojong téknologi, sahingga barisan mesin kami ditampi sacara lega ku para klien di seluruh dunya.

Numutkeun pangabutuh klien anu béda, kami nyayogikeun garis produksi serat filip plastik ngaropéa sapertos inpormasi ieu di handap.

>> Parameter Modél

Model ZYLS-75 ZYLS-80 ZYLS-90
Skru L / D 30: 1 30: 1 30: 1
Modél Gearbox 200 200 200
Motor utama 18.5kw 22 / 30kw 30 / 37kw
Kamampuh (kgs / h) 80-100kgs 100-120kgs 120-140kgs
Minda Dia. 200 200 200
Filament Dia. 0.18-2.5mm 0.18-2.5mm 0.18-2.5mm

Daptar Mesin Konfigurasi Umum Mesin

Teu.

Ngaran Mesin

1

Tukang extruder screw

2

Mastaka + spinnerét

3

Sistim calibration palung cai

4

Unit tegangan

5

Tangki cai panas

6

Unit tegangan

7

Mesin palapis minyak

8

Mesin penggulungan

9

Kalibrasi oven

>> Fitur

1. Konpigurasi garis mesin anu ngaropéa dumasar kana sarat klien.
2. Desain mesin anu énggal pikeun klién anu béda-béda.
3. Pangrojong téknologi canggih pikeun jaminan filamen filisan kualitas luhur.
4. Bahan baku daur ulang bakal dianggo pikeun ngirangan biaya produksi.
5. Ladenan lirén supados anjeun ngaso.
6. Palayanan jual-réngsé anu lengkep bakal méréskeun patalékan dina waktosna

>> Aplikasi

Sikat beberesih lanté, sikat méja, sikat ngabersihan baju, sikat ngabersihan mobil, buah sareng sikat ngabersihan sayur, sikat ngabersihan sapatu, sikat botol susu, sikat beberesih haseup, sikat sopan, sikat jamban, sapotong salju salju jsb.

Application

>> Mesin mesin extruding filamen plastik


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Q: Naha produsén perusahaan atanapi perusahaan dagang?
    A: Kami produsén.
    Q: Naha urang tiasa ngirim conto pikeun ngaropéa garis mesin?
    A: Leres, urang bakal ngarancang sareng pasihan mesin ngaropéa numutkeun conto anjeun.
    Q: Naha urang tiasa kunjungan pabrik anjeun pikeun ningali jalan produksi anu ngajalankeun?
    A: Leres, urang tiasa ngatur anjeun ningali garis produksi anu urang ngajantenkeun langkung hadé kana jalur mesin kami.
    P: Upami urang ngagaduhan masalah dina jalur mesin anu ngajalankeun, kumaha urang ngabéréskeunana?
    A: Kami ngagaduhan kabijakan jasa saatos komprehensif anu bakal ngabantosan anjeun pikeun méréskeun masalah dina waktosna.
    1

    PRODUK HENTEusi