MACINERY FILAMENT FILAMENT FILAMENT

Kusabab ngadegna taun 2002

Mesin extruding sapu plastik

  • Plastic broom filament extruding machine

    Mesin extruding sapu plastik

    Mesin extruding sapu plastik utamana dianggo pikeun ngahasilkeun pepet, PP, PE monofilament anu bakal dianggo pikeun nyiptakeun sagala rupa sapu beberesih palastik pikeun panggunaan industri sareng sipil.