MACINERY FILAMENT FILAMENT FILAMENT

Kusabab ngadegna taun 2002

Mesin extruding sapu plastik

Katerangan Singkat:

Mesin extruding sapu plastik utamana dianggo pikeun ngahasilkeun pepet, PP, PE monofilament anu bakal dianggo pikeun nyiptakeun sagala rupa sapu beberesih palastik pikeun panggunaan industri sareng sipil.


Jinis Produk

FAQ

Produk Tag

Mesin extruding sapu plastik ogé disebut mesin pembuangan sapu plastik, mesin produksi sapu plastik sapu jsb. Garéja mesin sapu lémpar dipaké pikeun ngahasilkeun ukuran anu béda-béda lempeng sareng zigzag monofilament anu bakal dianggo sacara umum pikeun nyieun rupa-rupa jinis beberesih sapuangan lantai. sapu beberesih jalan, sapu beberesih kebon. The filamén tiasa flaggable atanapi non-flaggable luyu pikeun sarat.
Bahan monofilament atah biasana didaur ulang pepet, PP sareng pe.

Pikeun mesin mesin sapu ekstras liun plastik, kami nyayogikeun sababaraha modél anu béda dumasar kana bahan baku sareng syarat produktivitasna.

>> Parameter Modél

Model ZYLS-75 ZYLS-80 ZYLS-90
Skru L / D 30: 1 30: 1 30: 1
Modél Gearbox 200 200 200
Motor utama 22kw 22 / 30kw 30 / 37kw
Kamampuh (kgs / h) 80-100kgs 100-125kgs 125-140kgs
Minda Dia. 200 200 200
Filament Dia. 0.18-2.5mm 0.18-2.5mm 0.18-2.5mm

Daptar Mesin Konfigurasi Umum Mesin

Teu.

Ngaran Mesin

1

Tukang extruder screw

2

Mastaka + spinnerét

3

Sistim calibration palung cai

4

Unit tegangan

5

Tangki cai panas

6

Unit tegangan

7

Mesin palapis minyak

8

Mesin penggulungan

9

Kalibrasi oven

>> Fitur

1. Bahan atah tiasa didaur ulang 100% pikeun produksi filamén.
2. Téknologi canggih pikeun desain garis mesin.
3. Téknologi canggih pikeun pangrojong prosés produksi.
4. jaminan filamen kualitas luhur.
5. Anjog posisi mesin kami dina widang ieu
6. Kabangsaan saalam dunya nganggo reputasi anu saé
7. Meunang-win gotong royong sareng sadayana mitra kami

>> Aplikasi

Sapu beberesih di lantai, sapu sanitasi, sapu ngabersihkeun jalan, sapu ngabersihkeun kebon, sagala rupa panyapu jsb.

Application

>> Mesin sapu pelengkap filamen plastik


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Q: Naha produsén perusahaan atanapi perusahaan dagang?
    A: Kami produsén.
    Q: Naha urang tiasa ngirim conto pikeun ngaropéa garis mesin?
    A: Leres, urang bakal ngarancang sareng pasihan mesin ngaropéa numutkeun conto anjeun.
    Q: Naha urang tiasa kunjungan pabrik anjeun pikeun ningali jalan produksi anu ngajalankeun?
    A: Leres, urang tiasa ngatur anjeun ningali garis produksi anu urang ngajantenkeun langkung hadé kana jalur mesin kami.
    P: Upami urang ngagaduhan masalah dina jalur mesin anu ngajalankeun, kumaha urang ngabéréskeunana?
    A: Kami ngagaduhan kabijakan jasa saatos komprehensif anu bakal ngabantosan anjeun pikeun méréskeun masalah dina waktosna.
    1

    PRODUK HENTEusi