MACINERY FILAMENT FILAMENT FILAMENT

Kusabab ngadegna taun 2002

Pengiriman serat mesin sapu piaraan

Tanggal 5 Juli 2020, urang ngatur kiriman konténer pikeun barisan produksi paréntas sapu Pet anu dipesen ku palanggan Tunisia.

Kusabab pangaruh COVID-2019, ampir unggal nagara di dunya parantos ngalaksanakeun kandaraan tingkat-tahap anu beda pikeun ngatur penyebaran COVID-2019. Tapi kusabab transmisi manusa-ka-manusa COVID-2019, transmisi gancang, khususna di nagara-nagara anu semi-dikonci atanapi henteu nuturkeun pancegahan ilmiah. Ku awal Juli, jumlah jalma didiagnosis COVID-2019 di sapanjang dunya parantos ngahontal sakitar 11,000,000, paningkatan paringkat.

Sanaos ieu, produk kami nampi seueur inpormasi ti nasabah asing, sareng tingkat urutan anu dikonfirmasi pohara alus. Garis produksi sapu Pet anu diarah ku customer Tunisia di awal taun ieu réngsé sareng dikirim dina waktosna.

Baris produksi ieu ngadopsi 100% bahan daur ulang pepet, tina bahan baku dugi ka pungku-pipa, operasi otomatis sacara otomatis. Kusabab bahan atah 100% didaur ulang, biaya produksina rendah, para nasabah ngajual produk sapu di pasar sareng kauntungan anu lumayan pisan. The filamén tina garis ieu ogé tiasa dianggo pikeun ngadamel macem-macem jinis sikat sareng jarum pinus tangkal Natal, anu ngagaduhan seueur panggunaan. Kami nyayogikeun jasa sakedik numutkeun sarat para nasabah, tina desain garis mesin ka manufaktur, kiriman, instalasi sareng komisi anu suksés.

Pikeun produk kami, henteu masalah ti komunikasi komunikasi staf awal, konfirmasi pesenan, engké produksi sareng pangiriman alat, para nasabah pisan wareg. Kami ngarepkeun konsumén tiasa nampi alat saatos waé, nempatkeun kana produksi sareng kéngingkeun kauntungan anu saé. Ieu henteu dugi gampang kusabab dampak coronavirus global dina turunna pasar.

Kami bakal nganggo produk berkualitas tinggi, jasa efisien, gotong royong win-win, dédikasi pikeun ngalayanan langkung konsumén sareng ngahasilkeun kauntungan anu lumayan pikeun nasabah.

1. container loading3

1. container loading3

1. container loading3

1. container loading3

1. container loading3

1. container loading3

1. container loading3

1. container loading3


Waktu pos: Aug-05-2020