MACINERY FILAMENT FILAMENT FILAMENT

Kusabab ngadegna taun 2002

Pangiriman Saluran Tapak Filament Production Line ka Tajikistan

Dina tanggal 10 Juni 2020, kami nyusun kiriman wadahna kanggo garis produksi filamen tali Pet anu dipesan ku palanggan Tajikistan. Kintunan anu aya ku karéta, sahingga palanggan tiasa nampi barang langkung gancang.

Kusabab pangaruh COVID-2019, ampir unggal nagara di dunya parantos ngalaksanakeun kandaraan tingkat-tahap anu beda pikeun ngatur penyebaran COVID-2019.

Tapi kusabab transmisi manusa-ka-manusa COVID-2019, sumebar gancang, khususna di nagara-nagara anu semi-dikonci atanapi henteu nuturkeun pancegahan ilmiah. Jumlah jalma anu dikonfirmasi kalayan COVID-2019 sacara global parantos ngahontal sakitar 7,000,000, nomer anu ngeramkeun.

Sanaos ieu, produk kami nampi seueur inpormasi ti nasabah asing, sareng tingkat urutan anu dikonfirmasi pohara alus. Garis produksi lengkep tali Pet anu dipesen ku palanggan Tajikistan di awal taun ieu réngsé sareng dikirim dina waktosna.

Baris produksi ieu ngadamel bahan didaur ulang 100% pepet. Tina produksi filamén tali ka produksi produk tali ku mesin twisting tali, sadayana otomatis otomatis, tanpa ampir tanaga tenaga kerja anu diperyogikeun. Kusabab bahan atah didaur ulang, biaya produksina rendah, kauntungan pohara lumayan pikeun konsumén urang ku ngajual tali produk di pasar. Garis produksi filamén sanés Pet ogé tiasa dianggo pikeun netkeun palastik aman net, serangga-buktina jrrd.

Pikeun produk kami, henteu masalah ti komunikasi komunikasi staf awal, konfirmasi pesenan, engké produksi sareng pangiriman alat, para nasabah pisan wareg. Kami ngarepkeun konsumén tiasa nampi alat saatos waé, nempatkeun kana produksi sareng kéngingkeun kauntungan anu saé. Ieu henteu dugi gampang ngémutan pangaruh koronavirus global dina kamlaratan pasar.

Kami bakal nganggo produk berkualitas tinggi, jasa efisien, gotong royong win-win, dédikasi pikeun ngalayanan langkung konsumén sareng ngahasilkeun kauntungan anu lumayan pikeun nasabah.

1. container loading3

1. container loading3

1. container loading3

1. container loading3

1. container loading3

1. container loading3

1. container loading3

1. container loading3


Waktu pos: Aug-05-2020