FILEMEN Plastik Mesin Ngeunaan

Saprak didirikeun taun 2002

Warta

  • Pangiriman garis sapu PET mesin monofilament bunder

    Dina kaping 2 Mei, 2021, urang ngatur pangiriman salah sahiji garis mesin sapu monofilament PET sapu énggal pikeun klien. Éta janten beuki loba populér kusabab kaunggulan na. Serpihan botol PET 100% didaur, garis operasi gampang, biaya produksi murah sareng sajabana ngajantenkeun garis mesin kami disambut ku klien tina seueur cacah ...
    Maca deui
  • Analisis pamekaran mesin gambar monofilament plastik

    Kalayan kamajuan sains sareng téknologi, tingkat otomatisasi mesin gambar filamén plastik laun ningkat. Ti tilu padamel sateuacanna dugi ka operasi ayeuna, ngan ukur peryogi hiji padamel pikeun beroperasi. Éta tiasa ngajalankeun tanpa magang kalayan kaahlian sareng pengetahuan praktis ...
    Maca deui
  • Tés garis mesin filamen sikat sapu PET anyar pikeun palanggan Sri Lanka

    Dina April.26,2021, kami réngsé uji hiji garis mesin filamen sikat sapu PET lengkep pikeun klien kami Sri Lanka. Garis mesin ieu ngabutuhkeun 50 dinten ti konfirmasi urutan pikeun uji numutkeun perjanjian urang. Ti bahan baku garing ka filamén gulungan, kalibrasi oven, motong filamén sareng w ...
    Maca deui
  • Jaring kaamanan palastik

    Jaringan kaamanan mangrupikeun jaring pelindung anu disetél dina handapeun atanapi di gigirna nalika dipasang alat-alat konstruksi jangkungna atanapi pagelaran seni pikeun nyegah kacilakaan anu disababkeun ku jalma atanapi objék murag. Jaringan kaamanan diwangun ku awak net, tali samping, tether sareng tendon. Awak net na knitte ...
    Maca deui
  • Tés mesin mesin PET PET

    Tali PET Plastik dihasilkeun ku 100% flakes botol PET PET, janten biaya produksi na murah pisan. Tali PET disambut ku pasar sareng éta tiasa tibatan seueur jinis tali palastik sapertos PP, PE, PA sareng sajabana Dina 27 Maret, 2021, perusahaan kami nguji salah sahiji jalur produksi tali PET anu énggal kanggo payun ...
    Maca deui
  • Pangiriman filamen / serat sikat kosmétik PBT tanggal 10 Maret 2021

    Tanggal 10 Maret 2021, urang nyusun kiriman garis produksi serat sikat kosmetik PBT pikeun klien India urang. Total tilu wadah diperyogikeun pikeun jalur produksi lengkep. Plastik PBT PET kosmetik sikat filamen extruding garis mesin nyaéta pikeun ngahasilkeun monofilament kualitas luhur anu bakal dianggo t ...
    Maca deui
  • Kaayaan pasar bahan plastik didaur

    Dina akhir liburan Spring Festival, sering aya berita hadé dina bidang daur ulang. Industri neraskeun padamelan sareng produksi, sareng positip ngeunaan pandangan pasar. Diperkirakeun yén pasar PE daur ulang bakal naék sakitar 100-200 yuan / ton dina periode engké. Kami ngarepkeun kaayaan ...
    Maca deui
  • Pangiriman mesin panyapu sapu / sikat filamén khusus pikeun palanggan Maroko

    Dina tanggal 06 Maret 2021, urang nyusun kiriman pikeun palanggan Maroko kami tina hiji jalur produksi filial sapu / sikat filem PET. Ieu mangrupikeun kiriman munggaran saatos liburan taun anyar urang. Ieu mangrupikeun lini produksi filial sapu / sikat filem lengkep, anu disaluyukeun numutkeun kabutuhan pelanggan. PET ...
    Maca deui
  • Naon anu kedah diperhatoskeun nalika ngoperasikeun extruder

    Salami panggunaan normal tina extruder plastik, anjeun kedah merhatoskeun naha pakakasna aya dina posisi anu parantos ditangtoskeun. Kusabab mesin jenis ieu ngagaduhan syarat anu langkung luhur pikeun pola panggunaan sareng lingkungan, anjeun kedah beroperasi numutkeun peraturan, sanés panggunaan masing-masing, sareng hindarkeun rand ...
    Maca deui
  • Festival lantern Cina 2021

    Dirayakeun dina dinten ka-15 bulan lunar Tiongkok anu munggaran, Festival Lantern sacara tradisional nandaan akhir taun Anyar Cina (Spring Festival). Ayeuna dinten Jumaah, 26 Pébruari taun 2021. Qingdao Zhuoya Machinery Co., Ltd miharep sadayana réréncangan ngaraosan Festival Lantern sareng kulawarga! Jalma ...
    Maca deui
  • Tren pamekaran extruder palastik teu tiasa dilawan

    Diantara sagala jinis mesin plastik, inti na nyaéta extruder plastik, anu parantos janten salah sahiji modél anu seueur dianggo dina industri pengolahan plastik. Extruder plastik diwangun ku sistem ékstrusi, sistem transmisi sareng sistem pemanasan sareng sistem pendingin. Numutkeun kana jumlah sekrup, éta ...
    Maca deui
  • Liburan Taun Anyar Cina parantos réngsé

    Liburan Taun Anyar urang sacara resmi réngsé dinten ieu, sareng sadaya karyawan perusahaan parantos uih deui ka perusahaan sareng ngamimitian padamelan anu padet sareng sibuk. Dina mimiti liburan Taun Anyar, kami nampi paréntah énggal pikeun lini produksi filem sapu PET ti Sri Lanka. Garis produksi tiasa ...
    Maca deui
12345 Teras> >> Halaman 1/5