MACINERY FILAMENT FILAMENT FILAMENT

Kusabab ngadegna taun 2002

FAQs

FAQ

NANYA NANYA NUJUK

Naha produsén perusahaan anjeun atanapi perusahaan dagang?

Kami produsén.

Naha urang tiasa ngirim conto pikeun ngarobih jalur mesin?

Leres, kami bakal ngarancang sareng nyayogikeun mesin ngaropéa numutkeun conto anjeun.

Naha urang tiasa nganjang ka pabrik anjeun kanggo ningali jalur produksi anu ngajalankeun?

Leres, kami tiasa ngatur anjeun ningali garis produksi anu urang ngajantenkeun langkung saé kana jalur mesin kami.

Lamun urang ngagaduhan masalah tina jalur mesin anu ngajalankeun, kumaha urang ngabéréskeunana?

Kami ngagaduhan kabijakan jasa saatos komprehensif anu bakal ngabantosan anjeun pikeun ngajawab masalah dina waktosna.