MACINERY FILAMENT FILAMENT FILAMENT

Kusabab ngadegna taun 2002

Kasus

>> Tampilkeun kasus mesin plastik filamen plastik kami

Sapu pepet & sikat nyieun garis tina mesin mesin di pasar Afrika

case

case

case

case

case

Pepet sintétis nyiptakeun rambut filét di pasar Afrika

case

case

case

case

case

case

Tali serat nyaring batu nganggo garis mesin di pasar Afrika

case

case

case

case

case