MACINERY FILAMENT FILAMENT FILAMENT

Kusabab ngadegna taun 2002

Tentang Kami

Qingdao Zhuoya Mesin Co., Ltd.

Qingdao Zhuoya Mesin Co, Ltd mangrupikeun perusahaan sains sareng téknologi inténsif ilmu anu terintegrasi sareng riset sareng pamekaran, fabrikasi, penjualan sareng jasa, sacara profésional dina nyiptakeun palétaran plastik parantos ngalengkepan utamina alat produksi garis filisan plastik. Kami ahli dina manufaktur sapu plastik & laring mesin extruding mesin laring, palastik tali lapisan extruding mesin garis, plastik serat sintétis sisan mesin extruding, plastik sintétis palsu pelesir pelesir pelesir garis, palastik aman net filament extruding mesin garis, plastik nilon filamen extruding mesin garis , palapis mesin extruding palastik.

Kusabab ngadegna taun 2002, Zhuoya parantos janten pamimpin mesin ékstrusi filamen plastik di China kalayan kaseueuran, pembaharuan sareng inovasi. Kami ngagaduhan kagungan tim anu kuat ngahijikeun manajemén, téknologi, panalungtikan sareng penjualan. Kami parantos dilélér dina "Unit Perusahaan Ségél & Alus Iman", "Hi-tech Enterprise", sareng "High-Integrity Enterprise" jsb.

Qingdao Zhuoya sok nurut prinsip "kredit mangrupikeun dasar, kualitas mangrupikeun kahirupan, inovasi éta ngudag, jasa mangrupikeun hal utama", tetep janji kualitas pikeun palanggan, fokus dina ngenalkeun sareng ngokolakeun bakat, gawé bareng sareng seueur lembaga ilmiah sareng riset . Kami gaduh kakuatan téknologi kuat sareng pangujian anu sampurna hartosna, ngahijikeun kaunggulan téknologi canggih sareng perkakas kaku sareng parantos ngenalkeun seueur téknologis kalayan pangalaman kerja dina panlitian sareng pamekaran sareng fabrikasi plastik tina mesin extruding line, sareng pangertian sareng pangalaman akumulasi dina prosés plastik sareng desain mesin plastik. korek. Sadaya ieu parantos ngajamin kualitas anu saé sareng kualitas alus tina kamampuan mesin filament plastik.

Garis mesin extruding palastik plastik kami dipasihan pikeun pasar domestik sareng luar negeri kalayan reputasi anu saé. Kami ngékspor mesin ka Rusia, Romania, Uganda, Nigeria, Tunis, Kazakhstan, Iran, Kuwait, India, Pakistan, Étiopia, Tanzania, Mongolia, Indonesia, Vietnam, Myanmar sareng nagara-nagara sanés. Kami tulus ngabagéakeun kadatangan anjeun sareng bakal nawiskeun jasa kaasih sareng jasa kami sareng gotong win-win kalayan produk pangsaéna.

>> Pabrakan Pabrik

office building2

office building2

office building2

office building2

office building2

>> Pelanggan & Pameran Photo

Pikeun inpormasi anu langkung lengkep, mangga ngahubungi kami ayeuna!