MACINERY FILAMENT FILAMENT FILAMENT

Kusabab ngadegna taun 2002

tentang Kami

wilujeung sumping

Qingdao Zhuoya Mesin Co, Ltd. nya éta perusahaan ilmiah sareng téknologi-intensif pengetahuan anu terintegrasi sareng panalungtikan sareng pamekaran, fabrikasi, penjualan sareng jasa, sacara profésional terlibat dina nyiptakeun plastik parantos ngalengkepan utamina parangkat produksi produksi plastik. Kami ahli dina manufaktur sapu plastik & laring mesin extruding mesin laring, palastik tali lapisan extruding mesin garis, plastik serat sintétis sisan mesin extruding, plastik sintétis palsu pelesir pelesir pelesir garis, palastik aman net filament extruding mesin garis, plastik nilon filamen extruding mesin garis , palapis mesin extruding palastik.

maca deui

Warta & Kajadian

kana kami
maca deui

Sertifikasi

ngahargaan